вторник, 13 ноември 2012 г.

Пред раздяла ... и стана

По последни данни отношенията между влюбените тийн звезди Селена Гомез и Джъстин Бийбър охладняват и съвсем скоро връзката им, която продължава повече от година, може да приключи.


Някои медии съобщават, че разстоянието помежду им, главно заради ангажиментите им, оказва най-силно влияние върху двойката. Селена искала да прекарва повече време с Джъстин, но натоварения график и на двамата не позволявал.
Трябва да се отбележи, че Гомес беше на всички концерти на гаджето си до сега, но напоследък между двамата имало доста неразбирателства.
Преди време близък на двойката каза: „Връзката им не е приказен романс, но те искат феновете им да мислят така. Джъстин е още със Селена, защото тя е първата му истинска любов, но за нея напоследък връзката е само начин да поддържа имиджа си... Ако славата му намалее, тя веднага ще го остави."
Имидж или не, май наистина тази сладка връзка отива към края си. Но едва ли тази новина ще натъжи многобройните фенове и фенки на тийн звездите, които не спират да си мечтаят за тях.

Няма коментари:

Публикуване на коментар