събота, 7 юли 2012 г.

НОВА НОВИНА

TOP OFERTS1 ни заявиха няколко думи на младата тйин идол Selena Gomez. Тя доскоро беше тук, за да снима новия филм ,,Бягство''. Младата звезда била гост на предаване в Америка.
Там и задавали въпроси относно идващия й рожден ден. Тя била категорична,че нямало да го празнува вкъщи ами в някоя друга страна. Когато била в България й харесало много. Замисляла рожденият й ден да бъде отпразнуван в нашата страна.
Партито щяло да бъде в някоя луксозна вила и щяла да покани своите приятели като (Justin,Ashley.B,Ashley.T и много други )
Разбира се,това било само замисъл за младата певица.Имало много варианти,но най-вече искала да бъде в друга страна.
Тогава от публиката малко русо момиче я попитало:
- А,ще се снимаш ли с феновете си? Разбрахме,че когато си била в България не си го направила и много от тях са останали разочаровани.
Selena се усмихнала на момичето,дори се засмяла й и отговорила:
- Сладуранке,разбира се,че ще се снимам с моите фенове.Тогава бях по работа там и нямах време много за снимки. Разбира се,имаше и други неща,заради които не се снимах.Но ще се опитам да отделя време и за българските си фенове.
Тогава я попитали от предаването как е било в България,разбрали,че е имало тълпа от фенове.
Тя им отговорила,че найстина била учудена в такава малка страна да има толкова много нейни фенове.
Младото тйин момиче казало също ,, Дори не съм си почивала,за да раздавам автографи. Наистина много ми хареса там''
От предаването госпожица Gomez била ясна,че отново желае да посети България не само за рождения си ден ами дори на разходка.На турнето й тя искала да бъде в Европа и да се забавлява с Българските се фенове отново.

Ще очакваме потвърдяване отново за посещението й в България.

За Йони Jordan Jansen





За Йони 1D












Двойнички

Селена и Луси Хейл. Преди да започне Малки сладки лъжкини, рядко се срещаха хора да познават Луси. От както започнаха да го дават по БТВ, всички откриха приликата между Малката сладка лъжкиня Луси и Магьосницата Сел. Двете са красиви, имат много малки разлики, като например в очите на 
Луси - зеленикави на Сел- кафяви.

Новият ни сайт за PLL

http://prettylittleliarspllbg.blogspot.com/ <--- Това е сайтът който ви обещах, че ще направя! Там ще получите инфо за всеки един епизод и момент от теленовелата. Дано с него ви помогнем! :)
Още не е много добре уформен, но скоро ще стане страхотен!:)