неделя, 4 ноември 2012 г.

Selena Gomez: Нямам време да се глезя


Годината е към своя край, а за Селена Гомес тя беше наистина успешна. Не е случайно, че чаровната любима на Джъстин Бийбър краси декемврийската корицата на списание Glamour.

20-годишната актриса изглежда зашеметяващо в дизайнерските рокли на Balmain, Bottega Veneta за Ellen Von Unwerth в класическата комбинация - червено, черно и бяло и придава един наистина празничен вид на броя. Интересното в случая е, че въпросното модно издание е определило като една от  "Жените на годината" точно Селена.

Мис Гомес е спечелила тяхното (на екипа и читателите на списанието) възхищение и признание заради работата си УНИЦЕФ за 2012.

"Тя винаги помага на хората, които имат нужда от помощ и се обърнат към нея, заради собствения си житейски опит, който не винаги е бил бляскав", разкрива за Селена нейната близка приятелка Тейлър Суифт. "Тя е изключение от толкова много правила в шоубизнеса!"

Благотворителната дейност не е единственото забележително качество на звездата на Disney Chanel. Красивата брюнетка се старае усилено да остане скромна и да живее един нормален живот, въпреки че е наблюдавана под лупата на медиите и папараците.

"Нямам време да се глезя и да се правя на кокетка", казва Селена пред списанието.